Magnetiseren

Wat houdt Magnetiseren in?
Magnetiseren is werken met Kosmische, Universele energie die overal om ons heen aanwezig is en door iedereen “gebruikt” kan worden om anderen (en jezelf) in balans te brengen, zowel op geestelijk als fysiek niveau.

Algemene informatie
Met magnetiseren ruim je blokkades op waardoor oude verwondingen en traumatische ervaringen verdwijnen en het lichaam weer gezond kan worden.
Tijdens de sessies wordt er “negatieve” energie verwijderd uit de aura (het energieveld om het lichaam van de mens) en uit de chakra’s (de energiecentra in het lichaam). Daarna wordt er “positieve” energie in geplaatst.
Tijdens magnetiseren maakt de behandelaar gebruik van kleuren, waardoor de balans herstelt en blokkades opgeruimd worden. Deze methode werkt sneller en is effectiever dan “Reiki”, want de behandeling heelt verborgen trauma’s, haalt problematiek naar boven en lost het op. De organen en celweefsels worden geactiveerd tot herstel en genezing waardoor het welbevinden al snel toeneemt. De energie van de behandelaar is “voelbaar” en geeft je een aangenaam en ontspannen gevoel.

Voor welke klachten kan het worden toegepast?
In principe kun je magnetiseren bij alle soorten klachten inzetten. Het geeft bij de meeste klachten verlichting. Zowel op geestelijk als lichamelijk niveau. Ook voor huilbaby’s kan magnetiseren goed werken.

Ervaringen
De ervaringen tijdens of na de behandelingen kunnen van persoon tot persoon erg verschillend zijn. De klachten kunnen, zowel fysiek als emotioneel, na de behandeling iets verergeren. Dit is echter van korte duur. Soms wordt er tijdens de behandeling niets gevoeld maar een dag later kan het zijn dat de klacht iets verergert. Ook dit is van korte duur.
Tijdens de behandeling kun je het afwisselend warm of koud hebben. De behandeling geeft een zeer rustgevend en soms zelfs een slaperig gevoel.

Mijn benadering naar de cliënt is liefdevol en met respect, maar ik sta wel met beide benen op de grond.

Duur van de behandeling
Er wordt met een intakegesprek begonnen en daarna volgt de behandeling van ongeveer 30-40 minuten. Na de behandeling kunt u rustig even wat drinken en napraten. Indien nodig wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Totale duur van de behandeling is ongeveer 60 tot 70 minuten.
De kosten zijn: € 40,00 incl. BTW. Consulten dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd anders worden de kosten in rekening gebracht.