Grafisch ontwerp

“Eenvoud is de eerste stap der natuur en de laatste der kunst” (P.S. Bailey)

De grootste inspiratiebron voor mij is de natuur, in al haar facetten. In de zoektocht naar een passend ontwerp, speelt eenvoud een grote rol. De missie, visie, boodschap of doel van een klant verbeelden in een ontwerp, zonder teveel afleidende elementen, dat is wat ik doe. Helder en duidelijk. “Inleven in de klant”, om tot het juiste ontwerp te komen, vergt een goede, open communicatie en is een wezenlijk onderdeel van mijn werkwijze. Alleen dan leer je elkaar kennen en ontstaat er vertrouwen. En dat is mijn inziens nodig om het juiste ontwerp te realiseren.

Als de huisstijl eenmaal ontworpen is, dan zorg ik meestal ook voor het drukwerk. Hiervoor werk ik samen met een drukker uit mijn netwerk. Korte lijnen en live contact. Als klant is het natuurlijk ook mogelijk het drukwerk zelf te regelen. In dat geval maak ik een PDF en stuur deze naar de klant.

Veelal blijven de ontwerpen bij mij in “beheer”. Dat wil zeggen dat ik de digitale ontwerpen bijhoud en correcties toepas, mocht dat nodig zijn. Op deze manier blijft de huisstijl eenduidig en consistent, wat de herkenbaarheid ten goede komt en de klant werk uit handen neemt.

Ook als er weer drukwerk nodig is, is een mailtje naar Tweezijdig voldoende om de voorraad weer aan te vullen.

Ook voor het ontwerpen van een nieuwsbrief of een website kunt u bij mij terecht.

Klik hier voor het stappenplan van mijn werkwijze:

Nieuwsgierig naar mijn werk? Hieronder vindt u een greep uit het portfolio.